Οφθαλμίατρος Κατ' Οίκον Αθήνα

Είναι πολύ συχνό στις μέρες μας κάποιος ασθενής να μην μπορεί να έρθει στο οφθαλμολογικό κέντρο να κάνει τον ετήσιο έλεγχο του ή ακόμα και να διερευνήσει μια επείγουσα κατάσταση. Όσο αυξάνεται ο μέσος όρος ζωής και τα κινητικά προβλήματα δεν βρίσκουν λύση η ανάγκη για εξέταση στο σπίτι γίνεται όλο και πιο απαραίτητη.

Ορισμένοι άλλοι άνθρωποι απλά προτιμάνε η εξέταση να γίνεται σε δικό τους περιβάλλον.

Ο Δρ. Σκουτέρης γνωρίζοντας την ανάγκη που έχουν αυτοί οι ασθενείς είναι σε θέση να σας δώσει λύση με την κατ οίκον εξέταση. Έχοντας στην διάθεση του ένα πλήρες σετ φορητών οφθαλμολογικών μηχανημάτων μπορεί να πραγματοποιήσει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο στο σπίτι του ασθενούς. Μη ξεχνάμε ότι ένας σημαντικός αριθμός οφθαλμολογικών παθήσεων αργεί ή δεν παρουσιάζει καθόλου συμπτώματα με πρώτο και συχνότερο το γλαύκωμα στο οποίο τα συμπτώματα εμφανίζονται μόνο στα τελευταία στάδια της νόσου και όταν η βλάβη είναι μη επιδιορθούμενη. Άλλα πάλι όπως ένα κόκκινο μάτι μπορεί να διορθώνονται πολύ απλά.

Ο Δρ. Σκουτέρης μπορεί να πραγματοποιήσει έλεγχο για καταρράκτη, γλαύκωμα ή άλλες παθήσεις του πρόσθιου ημιμόριου αλλά και βυθοσκόπηση από την οποία μπορεί να γίνει εκτίμηση της ωχράς κηλίδας και του αμφιβληστροειδούς. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6945935299 ή στείλτε την γραπτή ερώτηση σας στο doctor@skouteris.gr  και ο Δρ Σκουτέρης θα σας καθοδηγήσει καταλλήλως.