Βασίλειος Σκουτέρης MD, FEBO Χειρουργός Οφθαλμίατρος Διευθυντής Οφθαλμολογικού Τμήματος Ευρωκλινικής Αθηνών Επιστημονικός Συνεργάτης Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου Laser Vision

16 bottox ano proswpou

Οι αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε για εσάς είναι οι εξής:


Εγχυση βοτουλινικής τοξίνης

H χρήση βοτουλινικής τοξίνης, είναι το το γνωστό σε όλους Μπότοξ. Αυτή η θεραπεία γίνεται για το σβήσιμο των ρυτίδων έκφρασης κυρίως της περιοχής ανάμεσα στα φρύδια την περιοχή του μετώπου αλλά και την περιοφθαλμική περιοχή. Με τον τρόπο αυτό που είναι πλέον διαδεδομένος σε όλο τον κόσμο και έχει πολύ καλά αποτελέσματα με ελάχιστες επιπλοκές πετυχαίνουμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση κυρίως του άνω τμήματος του προσώπου σε ελάχιστα λεπτά και σχεδόν χωρίς πόνο. Η διάρκεια του είναι συνήθως 3 με 4 μήνες αν και τις πρώτες φορές που κάνει κανείς την θεραπεία συνήθως διαρκεί και περισσότερο.


Εντονο Παλμικό Φώς (IPL)

Η δεύτερη είναι με την χρήση του IPL. Το IPL είναι ένα μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιεί έντονο παλμικό φως και έχει την ικανότητα να βελτιώνει την ποιότητα και την υφή της επιδερμίδας. Το έντονο αυτό φως μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ενέργειας στα σκουρόχρωμα κομμάτια της επιδερμίδας τα οποία συνήθως είναι συνήθως αυτά που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε για αισθητικούς λόγους με αποτέλεσμα αυτά να αντικαθίστανται από υγιή ιστό. Η υπόλοιπη επιδερμίδα προφυλάσσετε από την κεφαλή του μηχανήματος η οποία και ψύχετε αλλά και από ένα τζελ ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούμε στους υπερήχους το οποίο επίσης χαμηλώνει την θερμοκρασία του δέρματος.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα χρησιμοποιείτε χρόνια με στόχο την ανάπλαση του προσώπου αλλά τα τελευταία μία ακόμα πολύ χρήσιμη εφαρμογή του έγινε γνωστή. Παρατηρήθηκε από ασθενείς που έπασχαν από ξηροφθαλμία και βλεφαρίτιδα και είχαν υποβληθεί στην συγκεκριμένη θεραπεία ότι τα συμπτώματα τους ήταν σημαντικά βελτιωμένα μετά την θεραπεία. Το ίδιο συμπέρασμα βγήκε και από την οφθαλμολογική τους εξέταση ή οποία και έδειξε ότι υπήρχε και ανατομική βελτίωση της κατάστασης τους. Έτσι θεραπεία με IPL θεωρείται πλέον μια από τις εναλλακτικές που έχει κανείς στην αντιμετώπιση της βλεφαρίτιδας, αλλά αποτελεί και μια επιπλέον απόδειξη της αποτελεσματικότητας της.

doctor anytime
κλειστε ραντεβου